Las Provincias
Estás en: >
Tu-noticia
TU NOTICIA
  Noticias     Las más vistas   Enviar noticia
>FALLAS
Sobre Cremà de les Falles 2013
Lunes, 25/03/2013 - 20:14 -

Cerrar Envía la noticia

Rellena los siguientes campos para enviar esta información a otras personas.

Nombre Email remitente
Para Email destinatario
Borrar    Enviar

Cerrar Rectificar la noticia

Rellene todos los campos con sus datos.

Nombre* Email*
* campo obligatorioBorrar    Enviar

Estic llegint en este diari que per segon any consecutiu la cremà de les falles no serà retransmitida per canal 9, gracies als “sindicalistes i als lliberats” i atres que com estos no fan res, pero com els governs els donen diners a palades, fan la punyeta mentres que els deixen.
Per cert, ¿la generalitat no te res que dir? o es que s’aplana per a no molestar als “sindicalistes, comité d’empresa i lliberats” i atres.
Pareix mentira que estos de la generalitat no hagen dit res, puix ells sí coneixirien esta decisio, i lo millor es passar desapercebuts, puix deuen coneixer la reaccio dels que sempre s’ixen en la seua, en rao i sense rao, pero fotent tot lo que poden i mes que els deixaren.
Crec que lo millor que podria fer este govern “en eixe chiringuito que montaren” es deixar de gastar-se les animaladas d'euros que paguen a la gent que entraren en el mateix “digitalmente” i que son generalmente els que fan tant de soroll fora i deixant als que son utils de veres, encara que siguen poquets, “pero que siguen bons”
I si a pesar de tot, es mantenen junt als sindicalistes, llavors, lo millor seria que tancaren totes les cadenes que n’hi han en el Regne de Valéncia, per ser una ruïna total de la televisio en Valéncia.
A vore que sap fer este govern que tenim en Valéncia.


Opina

Nombre

Apellidos

Opinión

0 OPINIONES